В София ще се проведе тест-прожекция на филма „Корпус за бързо реагиране”

Сто зрители, избрани чрез томбола, ще имат възможността да видят и дадат първи своето мнение за най-новата българска комедия „Корпус за бързо реагиране”.

Тест-прожекцията ще се състои на 29 януари в Дома на киното в София. Това е честа практика в Европа и САЩ, която за първи път ще бъде направена в България. Целта е в присъствието на режисьора филмът да бъде показан на хора, които не са част от екипа и нямат отношение към снимките. По този начин може да се види реакцията на публиката и да се усети начина, по който тя възприема филма.

Васко, Евгени, Ивелин, Диана

Сюжетът ни запознава с тримата агенти от Корпуса за бързо реагиранеВаско (Васко Мавриков), Гецата (Евгени Будинов) и Борето (Ивелин Найденов), които основават фирма за всякакви поръчки – от сваляне на котката ви от дърво до промишлен шпионаж – за тях всеки случай е еднакво важен. Те са три обикновени безработни момчета, които са готови да извършат всичко, за да изкарят някой лев. Първата им поръчка е да проследят съпруга на г-жа Георгиева (Диана Любенова), която подозира мъжа си (Мариан Вълев) в изневяра. Васко, Гецата и Борето тръгват по петите му и хващат неверния съпруг, но се оказва, че се забъркват неволно в схема за фалшиви пари, в основата на която стои героят на Мариан Вълев. Смешните ситуации ги срещат с Кутрум (Башар Рахал), Карла Рахал, Стойко Пеев, Фахрадин Фахрадинов, Латинка Петрова и други. Роли във филма имат и скандалната плеймейтка Златка Димитрова и професионалния боксьор Коко Тайсъна.

„Това е филм, направен за публиката и поради тази причина реакциите на зрителите са изключително важни. Ние искаме да ги чуем, видим и да се вслушаме в мнението им. В крайна сметка филмът е направен с цел хората да се забавляват, да се разтоварят от ежедневието и да си тръгнат от салона с добро настроение”, сподели Емил Симеонов от Про Филмс, продуценти на филма.

Васко Мавриков, Евгени Будинов, Ивелин Найденов

Всеки, който желае да попадне в томболата за ограничените места на специалната прожекция, трябва да се регистрира на сайта на продукцията. Печелившите ще бъдат изтеглени на 27 януари.

Официалната премиера на „Корпус а бързо реагиране” е на 2 март.

Още на Kafene.bg:

Нури Билге Джейлан за първи път у нас като гост на 16-ия Международен София Филм Фест

 Наградата „Изборът на критиците” за най-добър филм спечели „Артистът”

Сподели в: