В седмиците преди концерта на големия Джо Кокър

Всеки, който иска да чуе вечните хитове ‘You Can Leave Your Hat On’ и ‘Unchain My Heart’ на живо на 28 май в София, вече може да го направи с 10% отстъпка от цената на билета, благодарение на Eventim. След 1 май всички билети, закупени онлайн от сайта ще носят на получателя си 10% отстъпка във всички ценови категории!!!

А тези, които искат да споделят това уникално преживяване с цялото семейство, ще могат да получат отстъпка от 15% от цената за семеен билет – за двама, трима или четирима.

За феновете на Джо Кокър, които искат да купят групов билет пък ще има отстъпка от 20%. Груповият билет важи за покупка на билет за петима или повече души. Сега е моментът да преброите феновете на качествената музика сред приятелите си. Елате повече и се забавлявайте с неограничена енергия!

Още една изненада очаква меломаните – цялата фен зона точно пред сцената ще бъде аранжирана със столове специално за концерта. 2000 души ще могат да се настанят удобно на първите редове в зала Фестивална, докато всеобщото настроение не ги изправи на крака, за да танцуват и пеят заедно с идола си.

Фамилните и груповите билети могат да бъдат закупени в цялата мрежа на Eventim.

Отстъпките важат и при купуване на билети чрез новата ултра удобна услуга – Print@Home.

Print@home е най-лесният начин да се закупи билет он-лайн чрез кредитна карта като самият билет може да се принтира вкъщи или на работното място. Тази услуга е валидна само при покупка на билети през Интернет с кредитна карта. Print@home услугата спестява отиването до конкретна каса за получаването на билета.

Джо Кокър е огромно име в музикалния бизнес вече повече от 40 години. Издал е 21 студийни и четири лайв албума. Напоеният му с блус и соул глас просто не може да бъде сгрешен и е негова абсолютна запазена марка. Продал е милиони копия от своите албуми по целия свят и е създал невероятни и супер обичани хитове. Талантът е носител на най-престижните световни награди, включитело Грами, Златен глобус и Оскар. Плюс има орден на Британската империя. Без съмнение, Джо Кокър е не просто истинска музикална легенда, но и един от най-популярните и успешни певци за последните четири десетилетия.

Свиренето на живо винаги е било интегрална част от това, което звездата прави и на което се наслаждава ужасно много. Освен че представя песните от “Hard Knocks” на живо, на това турне той е подготвил и още изненади за феновете.  “Ще чуете песни, които станаха доста успешни, но винаги са били пренебрегвани за лайв шоута”, обяснява той. „Разбира се, няма да пропуснем ‘You Can Leave Your Hat On’ и ‘Unchain My Heart’, винаги ги изпълняваме, но в средата на шоуто искам да има и някои стари парчета като ‘Simple Things’ и ‘Tonight’.”

Подгответе се за едно наистина уникално и емоционално шоу с неповторимия Джо Кокър!

Сподели в: