В крак с цветовите тенденции

Нека природата ви вдъхновява!
С Wellaton Trend Colors ще бъдете в крак с цветовите тенденции!

Преди много време всички творци на красота се обърнаха към природата, за да намерят своя източник на вдъхновение. Този сезон това се повтаря, модната индустрия се завърна към естествеността и натуралния външен вид. Тези признаци, преоткрити и адаптирани към новите тенденции, присъстват на модните подиуми отразени дори при нюансите на цвета на косата.

При тенденциите за пролет/лято 2007, косата трябва да има гъвкавост, дух и натурална енергия, пленителен секси вид и величествена естественост. Богати непринудени цветове се отразяват в земните нюанси или тонове, които напомнят кехлибар и мед. Семпли украшения под формата на малки късчета плат, цветя, букетчета и панделки са вплетени отпред, отзад и отстрани в косата.

Вдъхновени от тенденциите на този сезон, експертите по грижа за косата на Wella предлагат нова колекция: Wellaton Trend Colors Inspired by Nature. Колекцията се състои от три нови топли нюанса с изключително натурален стил:

  • 5/0 Light Brown
  • 7/0 Medium Blond
  • 8/03 Autumn Gold

Колекцията Wellaton Trend Colors Inspired by Nature предлага завръщане към естествеността и женствеността, докато ви помага да възстановите младежкия външен вид на вашата коса – наситен цвят, блясък, жизненост и мекота. Формулата на Wellaton с кокосов екстракт помага за защитата на косата от слънчевата радиация, запазва наситеността и блясъка на цвета по-дълго време.

Вдъхновена от природата…
… новата колекция Wellaton Trend Colors – естествения начин да бъдете в крак с тенденциите!

Сподели в: