В европейската нощ на театрите намаление на билети в Театър "България армия"

На 16 ноември ще отбележим Европейската нощ на театрите. Театър "Българска армия" се присъединява към инициативта като обявява билети на половин цена за постановката "Колко е важно да бъдеш сериозен".

Прекрасната комедия на Оскар Уайлд е превърната от носителя на ИКАР – проф. Красимир Спасов в емблематичен за Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ” спектакъл, който ще очаква почитателите на Мелпомена в нощта на 16 ноември.

Събитието ще се проведе за пета поредна година, като през ноември театралите в България ще се присъединят за първи път към колегите си от Хърватска, Словакия, Босна, Херцеговина, Черна гора, Словения, Сърбия, Австрия, Унгария, Чехия и Белгия.

С много чувство за хумор, финес, изобретателност и настроение – Анастасия Ингилизова и Иван Ласкин, Антоанета Добрева – Нети и Тигран Торосян, Пламена Гетова и Георги Къркеланов, Мимоза Базова и Веселин Ранков ще поведат публиката в света на изтънченото общество.

Изгубено дете. Неблагопристойно забравено на гарата дете. Объркани пътни чанти. Отнесена гувернантка. Млади мъже, които на шега променят имената си и несериозно се влюбват насериозно. Любима “повереница” и любима “братовчедка”, които на шега се превръщат в любещи любими.

Присъединете се към забавната и вълнуваща криеница, в която звездите на Театър "Българска армия”  ще преследват любовта в комедията „Колко е важен да бъдеш сериозен”.

Сподели в: