В деня на детската книга: Аз игрА-Я със Сиела

Кампанията „Аз игрА-Я със Сиела“ започва този уикенд със събития в София и Русе. Целта й е да насърчи четенето сред децата и подрастващите.

Тази събота (2 април) жителите и гостите на столицата имат възможността да послушат талантливата актриса Дария Симеонова (позната на широката публика от сериала „Откраднат живот“), която ще чете „Роня, дъщерята на разбойника“ от Астрид Линдгрен в книжарница Сиела“ в подлеза на Ректората. На събитието, което ще започне в 11:00 часа, някои от децата дори ще имат възможността да получат безплатни билети за едноименната постановка за деца в Театър София.

Освен Дария Симеонова в инициативата, която ще протече през целия месец април, предстои да се включат още Саня Армутлиева, Дони и Нети, художникът Дамян Дамянов, Георги Тошев, Иван Лечев, Михаил Вешим и Иво Сиромахов.

В неделя (3 април) деца ще четат на деца в книжарницаСиела“ в Мол Русе. От 11:30 часа всички малки и големи русенци са официално поканени на представянето на книгата „Приключението АБеПис“ – интерактивна антология на произведения на деца от I до IV клас, посещавали ателиетата за творческо писане на Група за театър „Камила“.

В рамките на кампанията от 1 до 30 април всички детски книги на "Сиела" в книжарници "Сиела" в цялата страна и в ciela.com ще се продават с отстъпка от 20 до 50 %. Отстъпката не важи за книги, вече включени в други промоции или с трайно намалени цени.

Още за спектакъла "Роня, дъщерята на разбойника"

Сподели в: