Вяра Атова с провокативен клип на "Цифра време"

Поп певицата Вяра Атова, която наскоро изостави артистичния си псевдоним AV, вече е готова с първото си парче под собственото си име. „Цифра време” е създадено съвместно с бийтмейкъра Боян Ковачев, а Вяра Атова вече засне провокативно секси видео към него с Мартин Смочевски, познат като Рафаел от „Под покритие” и екзотичната виетнамка Виолета Во Ван в главните роли. Парчето е добре балансирана смесица от ар-ен-би и денс музика, напълно в стила на досегашните й хитове, а Вяра обещава превърналата се в нейна запазена марка MTV визия да бъде по-смазваща от всякога.

Това е петият сингъл на Вяра Атова като сред големите й успехи досега са парчето „The One”, достигнало до четвърто място в MTV World Chart Express и превърнало се в първата българска песен излъчена по румънския музикален канал Music 1; българската и английска версия на дуета й с Били Хлапето – „Един Миг”, превзела родните класации и колаборацията й с Young BB Young „Нямам време”, която само за 2 дни достига повече от 80 000 гледания в портала Vbox7; а нейното парче „I Feel You” в ремикс на италианския хаус класик Filippo Nardi е включено в епизод от новия сезон на „Под прикритие”.

Официалната премиерата на новия сингъл и видеоклип „Цифра време” ще бъде концерт-промоция на Вяра Атова и Боян Ковачев на 24 април (четвъртък) в Opera Café от 19:30 часа като освен новото парче, концертът ще включва и акустичен сет.

Сподели в: