"Вълшебството на публичната изява" на Тад Джеймс и Дейвид Шепард

Независимо дали сте опитен професионалист или начинаещ, „Вълшебството на публичната изява” ще ви предложи изпитани модели и техники, които ще трансформират презентационните ви умения. Като споделя тайните на някои от най-добрите презентатори в света, тази най-изчерпателна и разбираема книга, посветена на това, как да прилагаме НЛП в презентирането, изследва:

– как да възприемете вярванията и нагласа на изкусните презентатори;
– как да станете спокоен, балансиран и съсредоточен;
– как да се свързвате с вашата аудитория;
– как да структурирате езика си за оптимален ефект;
– как да се справяте с хора, които ви апострофират;
– как да използвате метафори;
– как да си служите с жестове, за да проникнете в несъзнателните мисли на другия;
– как да използвате и спечелите публиката;
– как да извличате състояния от публиката си и да ги закотвяте;
– как да структурирате презентациите си така, че да пасват на стила на възприемане на всеки;
– как да спечелите вниманието на публиката и да го задържите.

Отзиви за „Вълшебството на публичната изява”

„Ако искате да сте ненадминат в презентациите, купете си тази книга. Прочетете я и направете упражненията. Определено си струва парите. Вътре има толкова много идеи за това, как да усъвършенствате представянето си, че ще има да черпите от тях през цялата си кариера занапред.”
Питър Йънг
Автор на „Да разберем НЛП”

„Достъпно написани, главите покриват широка гама от теми и процеси, които са полезни за всеки, който презентира нещо пред други. Представени са множество примери, упражнения, разсъждения и модели. Книга, която ще допадне както на опитния в тази сфера, така и на този, който тепърва прохожда – всеки ще намери нови начини, по които да подходи към своята роля, или нова гледна точка към процесите, които вече използва.”
Каръл Харис
Автор на „Консултирай се със себе си”

„Авторите предлагат невероятно мощни техники за всеки, който презентира пред каквато и да е по размери аудитория.”
Стюарт Хараган
Хипнотерапия „Хараган”

За авторите

Д-р Тад Джеймс е иновативен треньор, чиято кариера като бизнес консултант започва през 1982 г. с основаването на компанията „Профитабилити Кънсълтинг”. От 1985 г. Тад се занимава и с коучинг за постигане на личен успех, като има огромен принос за увеличаването на личните доходи. Днес е изпълнителен директор на мащабна компания за обучение на възрастни. Тад е работил с „Проктър енд Гамбъл”, „Америкън Експрес” и мн. др.

Дейвид Шепард е председател и ръководител на „Проучване и обучение” в „Пърформанс Партнършип”. Дейвид е Мастър Треньор по НЛП, Терапия по линия на времето, инструктор по хипнотерапия и учител по хавайската философия „Хуна”. Той организира семинари, включително „Вълшебството на публичната изява”, целогодишно. Сред компаниите му са „Пърформанс Партнършип”, „Коучинг Партнършип” и „Профитабилити Партнършип”.

ИК Сиела

Сподели в: