"Вълче време" – подготовката на концерта на ФСБ е в разгара си

Подготовката на забележителния спектакъл, който ФСБ ще представи на 4 септември, в Античен театър Пловдив и на 11 септември, в Летен театър Варна е в ход.

Известни с професионализма и перфекционизма си Румен Бояджиев, Константи Цеков и Иван Лечев събраха младите си колеги за обновяване на програмата "Вълче време", пожънала голям успех през март, тази година в София.

Двучасовият рок спектакъл включва познати, неизпълнявани на живо и хитови парчета с нови аранжименти изискващи високо инструментално майсторство и кондиция. Мотото "Заедно можем", освен актуално послание към публиката обединява и музикантите от три поколения, които изпълняват музиката на ФСБ.

Специално за пловдивчани и варненци в спектакъла е включена музикална изненада, за която ФСБ твърдят, че е подарък за вярната им от години публика в тези градове. Светлина и мощен звук е още едно характерно за "Вълче време" изразно средство със силно въздействие.

* * *
Билетите за новата концертна рок програма "Вълче време" на обичаната българска група ФСБ се предлагат на касата пред Общината и в магазин “Мюзик Център” в Пловдив и на касата на Летен театър и ДКС, на касата на театър “Българан” и в мрежата на Тикет Плюс, в Дюкян Меломан, в магазините "Ориндж", "Техномаркет", "Пикадили", "Фотосинтезис". Цените на билетите са 20 и 30 лв.

Прочетете още:
Местят концерта "Вълче време" на ФСБ в Пловдив на 5 сепетмври

 
   

 

Сподели в: