Вълнуващото лято на Рут започва в Студио 5

След концерта на 20 юни тя ще се раздели със София за известно време и ще се насочи към неочаквани дестинации

В нетърпеливо очакване на лятото, на 20 юни в “Студио 5” Рут Колева ще направи последния си концерт преди настъпването на новия сезон.

Певицата подготвя едно специално шоу, в което ще зарадва публиката с новото си парче с текст на български – “Виждам те”, чийто клип засне наскоро. Видеото, с режисьор Деница Даскалова и оператор Дамян Димитров, разказва загадъчна история за не съвсем случайни срещи и разминавания между Рут и романтичен млад мъж. Клипът ще дебютира в интернет съвсем скоро, а първото изпълнение на песента на живо ще бъде именно в “Студио 5”.

Освен това концертът на 20 юни ще доближи повече от всякога посетителите на “Студио 5” до предстоящия втори студиен албум на Рут – с водещия сингъл “Better” и още от песните, намерили място в диска. Няма да липсват и фаворитите на публиката – “Защо?”, “Близо”, “Fever” и др.

Музикалното преживяване в Студио 5 е с начален час 22:00, а билетите са на цена от 10 лв.

Приклщчи и турнето на Рут Колева, обхващащо пет български града. Вдъхновена от страхотното посрещане на публиката и уникалната атмосфера в някои от местата, Рут вече крои планове за нова концертна обиколка.

Подробности за предстоящите соул приключения с участието на Рут можете да откриете на страницата на певицата във Facebook, както и в сайта й:

https://www.facebook.com/music.ruth

http://www.ruthkoleva.com

Сподели в: