Вълнуващи преживявания на Elevation 2011

Остава помалко от месец до музикалното събитие на лятото – Loop Elevation 2011. Най-големите групи, изпълнители и диджеи, събрани на едно място, на открито, в полите на Пирин планина. На 24 и 25 юни българските фенове ще могат да чуят на живо Jamiroquai, 30 Seconds to Mars, Hurts, Gentleman, Stereo MCs, Cypress hill, Morcheeba, Parov Stelar band, Satoshi Tomiie и много други.

Точната локация на фестивала е на 500 м от входа за гр. Разлог, на главния път София-Банско. Ще има 15 пропусквателни пункта, паркинг и буферна зона. В момента се реновира пътя, по който тировете с техника ще влязат в района на фестивала, изгражда се специална площадка за бекстейдж зоната.

Няма как да го пропуснете, достатъчно е да следвате  обозначителните знаци по пътя.

Екип

Екипът на Elevation надхвърля 500 човека и се ръководи от Герхард Кампитц  –  главен продуцент на Фестивала,  продуцирал концерти на имена като Linkin Park, Bon Jovi, Nickelback, Tina Turner и много други. Той е от Австрия и работи в тази сфера от 18 години. Бил е замесен в по-голямата част от фестивалите в Западна Европа и като цяло е един от най-опитните в този бранш.

Екстри

Разположен на площ от 100 дка, фестивалът ще има две сцени, дванайсет бара, места за хранене, зона за забавления, специална платформа за хора с ограничена двигателна способност, търговска зона, над 300 тоалетни. Непосредствено до зоната на феста ще бъдат разположени къмпинг и паркинг, за които можете да си закупите ваучери от онлайн магазина на уеб сайта на Elevation.

Зона за забавления

Освен неповторимото музикално преживяване, което  фестивалът ще ви предостави това лято, организаторите са подготвили и зона за забавления, която ще представлява терен за различни спортове, игри и екстремни преживявания.

Кулминация в екстремните изяви ще бъде демонстрацията на Веселин Овчаров, който е в топ 10 на акробатичните парапланеристи в света. Освен това, Elevation ще ви даде възможност да полетите над фестивала в тандемен полет с мото делтапланер. Подсигурени са и бънджи скокове от кран.

Гарантирано забавление ще получите от джагите в човешки размери, за които са нужни минимум  четири участника, а за най-големите ентусиасти в игрите  ще има сумо костюми и тепих. Напълно безплатни ще бъдат зоните за кайт трейнъри и хвърчила, катерене на стена и слаклайн.

За тези, които предпочитат силата на гравитацията пред екстремните спортове, ще има обособени игрища за федербал, волейбол, мини футбол, фокс тейл.

Билети за фестивала се продават в мрежата на Shop.elevation.bg, Eventim, Ticketpro, Ticketstream, Bgbileti.

Вижте още:
Elevation тържествата на открито започват от 1-ви юни

Световноизвестни диджеи превземат Разлог през юни

Сподели в: