Второ издание на фестивала за електронна музика Music Highlands в Шумен

На 7 Юли, събота, в Шумен ще се проведе второто издание на фестивала за електронна музика Music Highlands. Мястото на събитието е паметник "Създатели на българската държава" (паркинг на информационен център), природен паркШуменско плато”. Началото е в 20:00 часа, краят в 07:00 сутринта на следващия ден, а входът е напълно безплатен за всички парти фенове.

Фестивалът, който през 2011 привлече повече от 2000 посетители, е организиран от Renesanz със съдействието на община Шумен. Music Highlands 2012 ще събере на едно място над 10 популярни диджеи от чужбина и България. Хедлайнери в програмата са румънските продуценти Microcheep & Mollo, издаващи музиката си за италианския култов лейбъл Italo Business, както и родните техно диджеи Balthazar & JackRock, които съвсем скоро пускат ново парче за лейбъла на Umek – 1605. Заедно с тях на сцената ще се изявят нашумелите 2 Guys In Da House, Aiho от Bosphorus Underground Recordings, DJane Yani, Betega, Blagov, DJ SBP, Kid Mode, Krumec, DJ X и Bimbo.

Организаторите са се погрижили за всички детайли, които да направят обстановката приятна за феновете. В денят преди фестивала – 06 Юли, петък – ще има и подгряващо парти в клуб Mazalo с начален час 23:00. В Mazalo ще бъде и официалното афтърпарти на Music Highlands 2012.

Още на Kafene.bg:

Българският дъбстеп изпълнител DJ Diamondz с място на Exit Festival 2012

Martijn Ten Velden специален гост на July Morning във Варна

Две от най-популярните летни партита Ibiza идват на Cacao Beach

Сподели в: