Второто гостуване на Depeche Mode ще бъде отново на столичния стадион „Локомотив“

Хилядите почитатели на Депеш Мод у нас могат да си отдъхнат! Групата, която даде нов тласък на музикалното звучене ще има концерт в София в рамките на новото си турне през 2013. Наскоро обявеното от ръководството на футболен клуб „Левски“ начало на реконструкцията на стадион „Георги Аспарухов“ за съжаление прави невъзможно провеждането на концерти там в близките две години. София мюзик ентърпрайсис съгласува с мениджмънта на групата различни варианти за нова локация. В крайна сметка се стигна до решението концертът да бъде на стадион „Локомотив“, на който през 2006 г. се състоя първият исторически концерт на Депеш Мод в България.

Подготовката около предстоящото събитие вече тече в пълна сила. Датата и началото на концерта си остават същите – 12 май, 20,00 ч. Многобройните фенове на Депеш Мод със сигурност могат да очакват невероятно шоу от Дейв Геън и компания. Промяната на стадиона няма да се отрази на цените на билетите. Всички закупени досега билети ще важат за съответния сектор и ценова категория, без да имат нужда от презаверяване.

Концертите на Депеш Мод през 2013 ще са първите на живо след изключително успешното турне (Tour Оf Тhe Universe) през 2009/2010, по време на което те направиха 142 шоута и разбиващи рекорди в продажбите с повече от 2,5 милиона продадени билета.

БИЛЕТИ

Билетите за концерта на Depeche Mode са на цени от 50 до 130 лева и могат да бъдат закупени от:

  • КАСАТА НА ТИКЕТПРО В БИЛЕТЕН ЦЕНТЪР НДК

  • КАСАТА на арена АРМЕЕЦ софия

  • онлайн на адрес www.ticketpro.bg

  • КАСИТЕ НА ТИКЕТПРО БЪЛГАРИЯ И НЕГОВИТЕ ПАРТНЬОРИ

както и в магазините:

София – вижън, ЕВРОТУРС, книжарница „селект”, МУЗИКАЛЕН МАГАЗИН „ЯКО”,

Пловдив – мюзик център, РОК ШОП

Бургас – саунд гардън

Велико Търново – медуза

Плевен – МУЗИКАЛЕН МАГАЗИН „РУЛИ”

Варна – ОЗЗ МЮЗИК

Във връзка с многобройните запитвания и коментари за безопасността на стадион "Локомотив", СОФИЯ МЮЗИК ЕНТЕРПРАЙСИС иска да успокои феновете на DEPECHE MODE, че те не трябва да се притесняват за своята сигурност.

„Преди да обявим новата локация за провеждане на концерта, проведохме консултации и направихме всички необходими срещи с отговорните институции – заяви Иван Несторов, изпълнителен директор на СОФИЯ МЮЗИК ЕНТЕРПРАЙСИС. – Има предварителен график и срокове за изпълнение на всички ремонтни дейности на стадиона. Най-важните от тях са укрепване на металните въжета над козирката в сектор „В“ и подмяна на част от мазилката на стадиона. Всички ремонтни дейности ще приключат преди датата на обявения концерт – 12 май 2013 г.“

Сподели в: