Вторите годишни хип хоп награди – 359 Awards 2014

Три световни звезди гостуват на вторите български хип хоп награди – 359 HIP HOP AWARDS 2014.

EVE, M.O.P и Redman идват за вторите български хип хоп награди – 359 HIP HOP AWARDS 2014, като ще връчат статуетките на три от основните категории. Голямиото шоу-концерт-церемония по връчването на наградите ще се състои в зала 1 на НДК на 5-ти февруари от 20:00 часа.

Американската рап икона и носителка на „Грами“ – Eve подготвя специално шоу за феновете си в България, но освен нея на сцената на зала 1 на НДК ще се качат и легендарните – M.O.P., които също подготвят ударен лайв.

Специален гост на събитието ще бъде и американската звезда – REDMAN, който също е подготвил страхотна изненада за феновете.

След гала церемонията в зала 1 на НДК партито ще се пренесе в официалния клуб на 359 HIP HOP AWARDS „Cubo”, където всички гости ще могат да  видят още един лайв на Eve и M.O.P.

Организаторите  са подготвили грандиозна церемония с участието на голяма част от българските хип хоп артисти и интересни водещи.

Билети за спектакъла може да закупите в мрежата на Ивентим и Тикетпортал както следва: 40 лв. – VIP билет с включен вход за официалното афтър парти в клуб Cubo Останалите билети са на цена 30 лв. и 18 лв.

Сподели в: