Втора среща от поредицата „Автографи” на Столична библиотека

На 18 април от 18 ч. в Американския център на библиотека ще се проведе втората среща от поредицата срещи по проекта „Автографите” на Столична библиотека, посветени на 85-та годишнина на библиотеката. Този път в ролята на домакин и гост ще бъде известния български поет и певец – Михаил Белчев, директор на библиотеката. В непринудена обстановка може да зададете своите въпроси за поезията, за четенето, за живота. Заедно ще послушаме негови стихове, ще може да си закупите томче с поезия и разбира се да получите автограф.

За всички любители с малко повече свободно време от 17 ч. ще бъде прожектиран филмът „Един живот песен” на режисьора Бойко Илиев.

Проектът „Автографите”, ще бъде реализиран в рамките на цялата 2013 година и включва представяне на десет български автори. Чрез анкета сред потребителите ни бяха определени любими писатели и поети между които Валери Петров, Георги Господинов, Калин Терзийски, Лиляна Стефанова, Любомир Левчев, Людмила Филипова, Михаил Белчев, Недялко Йорданов и Стефан Цанев. На читателите, заели от библиотеката техни произведения, ще раздадем собственоръчните им автографи върху разделители за книги.

Сподели в: