Втора клубна вълна подгряващи партита за Spirit

На 2 юни от София стартира втората вълна от подгряващи тазгодишния Spirit of Burgas клубни партита в цялата страна. Ако предходния тур вървеше със слогана Catch Your Spirit!, то предстоящият се завърта около посланието Show Your Spirit! Със старта на тази втора вълна навлизаме в лятото и се доближаваме до дните на фестивала, така че наистина е време всеки от нас да изрази и покаже себе си. И брилянтна възможност са многобройните партита в цялата страна, през които ще премине Beck`sperience the Spirit of Burgas Warm-up tour.

Музиката този път ще е фокусирана главно върху тазгодишното предстоящо издание на голямото събитие. Прочутият лейбъл Illmate ще е основен съпорт и на този втори подгряващ Spirit of Burgas тур. На предишния артистите от лейбъла с лекота взривяваха атмосферата на всяко парти, на което се появят. DJ Darkstep от Illmate ще е постоянното присъствие във всеки клуб, през който ще премине. Сетовете му този път ще са подчинени основно на музиката на потвърдилите вече участието си банди и диджеи на черноморския фестивал. Това са Moby, Skunk Anansie, Deftones, Skindred, DJ Benga, Scratch Perverts. По време на партитата ще бъдат излъчвани и техни видеоклипове. На сцената на всеки клуб от националния подгряващ тур за още повече настроение ще се появяват Negy (Fars), Logo5 и Wash MC – всички те от Illmate.

Друга важна част от второто национално клубно турне е, че по време на партитата ще бъде представена за първи път цяла нова линия от облекла и аксесоари, специално разработени за партита и фестивали и специално създадени за Spirit of Burgas. Всеки от феновете, който посети турнето Show your Spirit ще има шанс да се превърне в модел на Spirit of Burgas Beach Wear. Лицата, уловени от фотографите на партитата, ще участват в онлайн кампания по избора на моделите на фестивалната плажна модна линия на фестивала. Избраниците ще участват в професионална фотосесия.

А дотогава подгряващите партита ще се превърнат в арена за дефилета на новите свежи летни облекла и за избор на лицата, които тепърва ще ги показват пред публика.

Вторият Warm-up to ще приключи на 5 юли с концерт на световноизвестна банда. Подробности за името на групата и мястото на концерта – до седмица.

Show your spirit! Spirit of Burgas warm-up tour ще мине през следните места в страната:

2 юни, София – клуб Строежа – DJ Darkstep & Negy (Fars) & Wosh MC (ILLMATE)

3 юни, Стара Загора – клуб Ill Mondo – DJ Darkstep & Negy (Fars) & Wosh MC (ILLMATE)

4 юни
, Сливен – клуб Tangra – DJ Darkstep & Negy (Fars) & Wosh MC (ILLMATE)
 
9 юни, Благоевград – клуб Underground – DJ Darkstep & Logo5 (ILLMATE) + SOB DJ

10 юни, Велико Търново – клуб Galaxy Bowling – DJ Darkstep & Logo5 (ILLMATE)

11 юни, Габрово – клуб Faces – DJ Darkstep & Logo5 (ILLMATE)
 
16 юни, Русе – клуб Soundgarden – DJ Darkstep & Negy (Fars) & Wosh MC (ILLMATE)

17 юни, Добрич – клуб ГАЛЕРИЯ – DJ Darkstep & Negy (Fars) & Wosh MC (ILLMATE)

18 юни, Варна – клуб Goti – DJ Darkstep & Negy (Fars) & Wosh MC (ILLMATE)
 
1 юли
, Бургас – клуб Bizarre – DJ Darkstep & Logo5 (ILLMATE)

2 юли, Пловдив – клуб Конюшните на Царя – DJ Darkstep & Logo5 (ILLMATE)
 
5 юлифинал на турнето с концерт на световно известна банда

Цени на билетите за партитата: 2 – 3 лева (на място във всеки клуб)

Вижте още:
Денс нощите на Spirit of Burgas 2011

Сподели в: