"Всичко, което знаем за любовта"

Новото заглавие на ИК ОБСИДИАН за младите читатели и достоен наследник на "Бялa като мляко, червена като кръв" – "Всичко, което знаем за любовта" от Нора Роли Баскин е вълнуващ роман, който ни разказва за сложните човешки взаимоотношения, любовта и родителите, през очите на 15 годишната Натали.
След излизането си, заглавието беше в топ 10 на Amazon.com за своя жанр.
Книгата ще е на бълграския книжен пазар от 19 август (12 лв).

Както ми говореше нещо, майка ми спря по средата на изречението и си отиде завинаги. Не взе нищо със себе си.
Натали Гордън живее с баща си недалеч от Ню Йорк. Майка й е напуснала семейния дом преди повече от четири години, без да остави адрес или телефонен номер. Дълго време момичето не може да превъзмогне мъката и унижението. Никой освен най-близката й приятелка Сара не знае за бягството на майка й.В гимназията Натали среща Адам и е готова на всичко, за да бъде с него въпреки страданията, които й причинява.
Един ден Натали получава колет. Подарък от майка й, който почти не поглежда, защото я интересува нещо много по-важно: адресът на подателя. Без да казва на никого, тя си купува билет за Флорида, за да получи отговор на въпросите, които я измъчват. Хората, които среща по време на пътуването си, ще променят завинаги живота й.
Незабравим роман за първите уроци на любовта и болезнените стъпки към помъдряването.

Сподели в: