Всичко за цветя и градина на изложение във Варна

От 24 април,  до 28 април Варна става домакин на най-голямото цветно изложение и градинско обзавеждане у нас – Grand Флора. Арената на цветята е Grand Mall и пешеходните пространствата около него.

Изложението се провежда със специалната подкрепа на Асоциацията на флористите в България, която беше официално учредена миналата година във Варна по време на Grand Флора.

В рамките на изложението ще се впише по традиция и единственият по рода си в България национален конкурс за млади флористи, който ще има своето трето издание.

Спечелило участници и посетители с безупречна организация и наситена програма, изложението Grand Флора 2014 дава всички заявки тази година да бъде подобрен рекордът от 136 352 посетители, който миналото издание постави.

Над 30 производители и търговци на цветя, както и множество флористи ще се включат в колоритното събитие, привлечени от  благоприятните условия, които организаторите предоставят на изложителите. Сред основните предимства е фактът, че получават локация в най-посещавания търговски център в морската столица, но към това се прибавят и експозиционната площ, застроена според изискванията на изложителя с осигурени ток и вода, както и денонощната охрана.

Сподели в: