Всичко за снимките – професионален гайд за фотография

Едно от най-популярните заглавия в портфолиото на Егмонт България е първата книга от поредицата Тайните на фотографията: "Как се правят хубавите снимки". От издаването й през юни 2003 година бяха продадени над 6 000 екземпляра, а вече близо година тиражът е изчерпан. Напълно новото издание "Всичко за снимките" е съвременна разработка на Националното географско дружество и успешно ще посрещне потребността от практична и теоретична информация по всички въпроси на съвременната фотография.

Съставена от едни от най-изявените професионални фотографи в света, книгата представлява изключително полезно и ценно практическо ръководство за усъвършенстване на техниката на боравене както с цифров, така и с филмов фотоапарат. Включената богата, добре структурирана и четивна информация ще помогне на всеки фотолюбител – пристрастен и не толкова – да постигне по-добри резултати в цялостния процес от заснемането до отпечатването и съхраняването на фотографии. Десетте раздела разкриват чудесата на цифровата фотография. Независимо дали използвате фотоапарат "насочи-щракни", или цифров огледално-рефлексен фотоапарат тази книга ще ви посвети в невероятните им и често неподозирани възможности. Ще ви покаже също как да си служите с фоторедакторски софтуер, как да отпечатвате и сканирате, съхранявате и разпространявате снимките си. И най-важното, ще ви запознае с редица вдъхновяващи начини за използване на фотографията.

Подобно на "Как се правят хубавите снимки", първата книга от поредицата "Тайните на фотографията", и тази представлява изключително полезно четиво, което любителите на фотографията със сигурност ще оценят.

Поредица: Тайните на фотографията
Премиера: 15 септември 2008
Корична цена: 30 лв.

Сподели в: