Всичко за брака

„Всичко за брака” или разумния подход, доведен до вълшебство

Всички бихме искали да променим личния си живот към по-добро. Но нима е възможно това? Литературата и медиите ни предлагат множество съвети – повърхностни или задълбочени. Кое е вярно – пита се читателят и търси изход от заплетените ситуации.

Всеки подход или система би могло да се окажат вярната за нас пътека. Да ни достигнат в точния момент и да ни окрилят. В книгата си „Всичко за брака” руският психолог и основател на движението „Разумен път” Александър Свияш ни предлага един оригинален и все пак основан на древни истини подход към трудностите в личните ни взаимоотношения. Разглеждат се основните причини за ревността и самотата, за неразбирателствата и проблемите с любимия човек, децата и секса. Пояснени са и пътищата, по които можем да преодолеем тези противоречия. Целта – както при всички книги на Свияш, е да се постигне позитивен резултат, а именно – един по-осъзнат, богат и изпълнен с любов личен живот.

Някои истини, които ще разкрием в тази книга може би нагарчат, но лекуват. Като цяло четивото е много леко, изпълнено с чувство за хумор и съпричастност. В него ще откриете цял букет от истински истории, които винаги са много вдъхновяващи. Когато разберем, че някой друг в нашето положение е успял да преодолее болката и да си изгради нов щастлив живот, винаги си казваме: щом той може, защо не и аз?

„Всичко  за брака” е подходяща както за жени, така и за мъже, както за самотни хора, така и за младоженци и отдавна „бракувани”. „Който търси – намира” – а „Всичко за брака” ни предлага цял нов свят за преоткриване.

Сподели в: