Всичко е любов в помощ на децата от Хаити

Първото събитие под патронажа на еврокомисар Кристалина Георгиева.

БНТ ще излъчи директно на 14 февруари от 17,30 до 18,30 благотворителния концерт Всичко е любов на Модерен Театър с цел събиране на повече средства и чрез смс в помощ на децата от Хаити. По време на концерта ще се проведе пряко включване – разговор с българката отказала евакуация и останала да помага в бедстващата страна – Ралица Константинова!

Звездите на Модерен Театър – Искра Ангелова, Стефания Колева, Иван Радоев, Иван Бърнев, Маргита Гошева, Кристина Янева и Явор Бахаров, както и младите актьорски попълнения Ованес Торосян, Благой Бойчев, Ивайло Драгиев и Милко Йовчев и Асен Блатечки, канят на благотворителен концерт с чаша вино в денят на влюбените 14 февруари.

Това е и последният ден, в който изпращайки смс на номер 1255 можем да дадем своята помощ на нуждаещите се деца в Хаити.

На сцената на Модерен Театър за вас ще пеят Дони и Нети, Миро, Сигнал, Милена и група Ревю, Насекомикс, Free Will Society, Вяра Пантелеева от "Стар Академи", тенорът Антонио Патарузлиев, Георги Дюлгеров, Ели Раданова и Деница от „Мюзик айдъл”, а кръвта ви ще загреят неотразимите Studio Dance Zone.

Очакват ви и награди – уикенд за двама в Банско и Боровец!

Любовта чака зад ъгъла на бул. "Евлоги Георгиев" и ул. "Върбица"!

Начало 17ч.
Цена на билета 15 лв.

Медийни партньори са БНТ, Радио Атлантик и електронното списание Az-Jenata.bg

Сподели в: