Всеки може да гласува за "Мис Свят"

За първи път на сайта на престижния конкурс за красота “Мис Свят” www.missworld.com всеки може да подкрепи една от претендентките за короната, съобщават от агенция “Визаж”. Спечелилата най-много гласове красавица получава титлата “Мис Избор”, която я “изстрелва” на финалния кръг на конкурса на 13 декември в Йоханесбург.

Така директно може да помогнем за класирането на финала на “Мис България” Юлия Юревич. За целта човек трябва да си направи регистрация на сайта www.missworld.com и да даде максимума от точки (10) за Юлия. За своето представяне тя отнесе в Йоханесбург 13 официални рокли, подготви песен, народен танц и етюд, които ще запази в тайна до деня на конкурса.

Междувременно, организаторите не оставят 112-те участнички да скучаят.  Освен обичайните подготовка и тренировки красивите момичета се наслаждават на вечери под открито небе и откриват очарованието на дивата природа в истинско африканско сафари.
“Мис Свят” е оригиналният и най-популярен световен конкурс за красота, който ежегодно събира най-красивите девойки на планетата, които се състезават за престижната титла пред на очите на над един милиард телевизионни зрители по света. Всички претендентки освен красота трябва да демонстрират блясък, достойнство и интелигентност.

Сподели в: