Време е за женско парти

Goddess Grooves е заглавие на поредица от събития, целящи да дадат пълна изява на женската творческа активност. Това са партита, изцяло направени от жени и посветени на хармонията в света.

Първото събитие от най-новия проект на организаторите от Global Vision Circle ще бъде на 15 Януари 2010 (Петък) в клуб Twins (на втория етаж от западната част на НДК). Зад пулта тази вечер ще застанат трите диви – Оlaija , Jaya и ZZ, а разнообразната им музикалната селекция ще преминe от global beats & grooves, през funky & jazzy vibes, та чак до old school disco. За тези, които искат да изпробват гласовите си възможности, ще има и отворен микрофон за импровизиции. Очаквайте вечер, изпълнена с мелодична, танцувална, секси вибрация.

Освен музикалната програма, концепцията на Goddess Grooves се фокусира и върху различни измерения и аспекти на женската креативност като: представяне на дизайнерски дрехи, пазар с авторски бижута и аксесоари, както и чай шоп. По традиция визията и атмосферата ще са дело на The Rain Army, а дрескодът ще бъде goddess style.

Важна и нова стъпка в идеята на проекта е, че Goddess Grooves събитията ще бъдат свободни от цигарен дим или с други думи, предстои един NON SMOKING EVENT!

Началото: 21:30, вход: 5 лв.

Сподели в: