"Времето за мен си ти" казва Белослава в нов сингъл и видео

Времето за мен си ти“ е първият сингъл от предстоящия нов албум на Белослава. Видеоклипът към песента вече се радва на изключителен интерес в онлайн пространството. Песента е в дует с младия и изключителен певец на Монте Мюзик VenZy.

Истинско музикантско приключение, песента е написана от Живко Петров, текстът е на Белослава, тромпетът е изсвирен от Росен Захариев-Роко, беквокалите са на Елена Кокорска и Александър Славчев, със специалното участие на Прея.

Заглавието „Времето за мен си ти“ не се тълкува като „времето за мен си ти, любов моя“, а като времето в глобален, философски и житейски прочит. Времето за всички нас, които вярваме, че то не ни сломява и пречупва през годините, а ни прави по-красиви, по-мъдро смирени, по-добри…

Именно това е идеята на целия предстоящ четвърти студиен албум на Белослава. Вторият сингъл, който ще излезе месец след дуета с VenZy, се казва „Няма“ и е една проницателна тема от живота на всички, изсвирена, аранжирана и създадена от неповторимия басист и китарист Антони Рикев.

Двете нови песни вече радват публиката на концертите на Белослава в София и страната.

Премиерата на видеото към „Времето за мен си ти“ вече се състоя през настоящата седмица и вече спечели почитатели в интернет. Негов режисьор е Васил Стефанов.

Второто видео към песента „Няма“ ще е дело на прекрасния фотограф Темелко Темелков и ще бъде факт
в началото на 2014.

Ето какво споделя Белослава за новия си албум: „С музиката от предстоящия албум ще ви оплетем в здравите мисли на хората, които не спят и  вярват, че когато се събудят, животът ще е по-красив и по-добър!“

Сподели в: