„Вражалец” се мести от „Сълза и смях” на сцената на „Българска армия”

През новия театрален сезон почитателите на комедийното изкуство ще могат да гледат всички постановки на формация „Мелпомена” в по-голям салон.

От октомври хитовите заглавия „Вражалец”, „Големанов” и „Благородният испанец” ще се играят на сцената на театър „Българска армия”. С тази промяна директорът на „Мелпомена” Светлин Стоилов се надява да реши проблема с недостига на билети с по-големия капацитет на салона.

„През последните две години се налагаше много зрители да чакат с месеци, за да си закупят билети за някоя от нашите постановки. Не искам фенове ни да се чувстват обидени. Сега с повечето места автоматично ще отпадне този проблем”, обясни Стоилов. 

Продуцентът на „Вражалец” сам отишъл с идеята при директора на „Армията” Мирослав Пашов. Двамата обсъдили възможността да работят заедно и едва след като се консултирал с всички актьори, Стоилов взел решение за преместването. Новата сцена е съвсем близо до старата за максимално удобство и улеснение на зрителите.

На касата на театър „Българска армия” вече се продават билети за първото представление на „Мелпомена” – 31 октомври, когато зрителите щe могат да видят комедията „Големанов” по Ст. Л. Костов.

Сподели в: