Вокалистът на Exciter раздава награди в София

Вокалът на канадските траш ветерани Exciter Kenny Winter пристига в София два дни преди шоуто на бандата в клуб Blue Box на 20 ноември 2008 г., в което участие ще вземат още Haggard, Remember Twilight и Балканджи.

Вечерта след пристигането си на 18 ноември  Kenny ще бъде специален гост на новия метъл бар в София The Black Lodge (бул. „Ал.Стамболийски” 34).  Около 22 ч. часа вокалът  на Exciter ще изтегли в томбола имената на петима щастливци, участвали в съвместната игра на Арт БГ и The Black Lodge. Те ще получат по един билет за концерта на Haggard и Exciter и автограф от Kenny.

Все още надпреварата за тегленето на билетите могат да се включат всички посетители на The Black Lodge, които попълнят на място талон с правилен отговор на въпрос  за  Exciter до 17 ноември включително.

Kenny има намерение да се потопи в нощния живот на София като в програмата му до концерта влизат обиколки по рок заведения, срещи с местни метъл банди и многобройните траш фенове. Kenny е твърдо решен лично да се убеди в красотата на българските жени, за която е чувал не веднъж.

Kenny  замества в състава на Exciter дългогодишния вокал Jacques Belanger и записва с групата ударния нов албум  “Thrash, Speed, Burn”, издаден през февруари тази година  от Massacre Records.

Още за мини метъл фестивала в кулб Blue Box

Сподели в: