Влогърите Алфи и Зоела написаха биографична книга

Любимата виртуална двойка Алфи и Зоела написаха биографична книга, „Алфи и Зоела от А до Я” (ИК „Сиела”) с подзаглавие „Неофициалният, но съвършен гид за феновете на супер двойката влогъри”.В книгата ще намерите не само интересни биографични факти за двамата, а също напътствия и забавни идеи, с които младите хора да направят деня си по-приятен.

Двамата са добре познати на българските тийнейджъри от книгите “Girl Online” на Зоуи Съг и „Безсмислената книга” на ютюб сензацията Алфи Дейс, излязла преди месеци.

Алфи и Зоела са като всички останали; макар вече излезли от тийнейджърството, и двамата са започнали видеоблоговете си малко след 15-годишна възраст и от тогава насам са идоли за подрастващите било то заради хитринките за добър грим на Зоуи или заради забавните номера от канала на Алфи. Двамата стартират влоговете си независимо един от друг, но животът ги среща и офлайн и днес вече са една от любимите двойки в Кралството.

В книгата намират място идеи както за момичета, така и за момчета. Всичко от съвети как да декорираме стаята си през тестове и предизвикателства до разкази за отношенията с приятелите. Младите звезди насърчават и креативното мислене на своите почитатели – те могат да изпробват различни стилове за външния си вид или да намират в речника сложни думи, чието значение да отгатва някой приятел.

Джо Бери има опит с публикации в медии като Empire, Radio Times, Maxim, The Sunday Express, a в портфолиото ѝ има и биографии на други известни личности като Кейти Пери и Линдзи Лоън. С настоящата книга, в удобен формат, подходящ за всяко пътуване, надникваме в живота на още двама тийнидоли през снимки като от лайфстайл списание.

Сподели в: