Владо Карамазов ще е водещ на Карнавала на магическите светове

Чаровникът ще се превъплати в роля на вълк за поредното отправено му предизвикателство – Карнавала на магическите светове, организиран от ИК „Кръгозор”.

Той е актьор в Народния театър и виден Казанова – така беше загатната личността на водещия на събитието на декември месец. Е, вече е ясно, че водещият ще е Владо Карамазов. А събитието се казва „Карнавал на магическите светове” и ще се проведе на 11 декември от 15.30 ч. в клуб Ялта. Всеки желаещ да присъства на уникалното представление трябва да се „екипира” с костюм или маска на създание от магическия свят, българския фолклор или ърбън фентъзи реалността.

Карнавалът на магическите светове е в чест на гостуването на американската писателка Маги Стийвотър. Създателката на „Тръпка” и „Копнеж” ще посети единствено България като държава от Югоизточна Европа. Ърбън фентъзи авторката ще уважи нашата страна като част от второто си европейско турне. „В представите ми това е древно място с мрачни и тайнствени планини. Харесва ми дори как звучи самото име: България. Като че ли звучи по-добре, произнесено с акцент,” споделя с усмивка 29-годишната писателка.

На Карнавала на магическите светове ще има много наградени. Входът на събитието е с покана, която се намира в книгата „Ридание” на Маги Стийвотър. Буктрейлъри, стихотворения, фолклорни изпълнения, музикални поздрави и търсене на най-атрактивния костюм са част от събитието, организирано от ИК „Кръгозор”. Кое е общото между гайдата, Владо Карамазов и феите ще разберат забавляващите се фенове на Маги Стийвотър. Дали Маги Стийвотър ще оплете в своята магия и Владо Карамазов, ще има ли тръпки, въздишки и несподелени копнежи, ще стане ясно по време Карнавала.

Партньори на събитието са Nestle, Coca-Cola, teenproblem.net, книжарници Пингвините, every.bg, Magic FM, сп. Хай клуб.

Сподели в: