Виргиния Здравкова представя pret-a-porte колекция в нов собствен магазин

Виргиния Здравкова отвори първия си бутик за дрехи и аксесоари за ежедневието в София. Актуалната колекция Зима 2008/2009 е предназначена за всички дами, който държат на стила и индивидуалния почерк на дизайнерката. Пуловери, ризи, панталони и поли с марката са представени за първи път в най-новия бутик на Virginia atelier на ул. Раковска 166. Към дрехите Виргиния Здравкова е създала и широка гама от аксесоари – шалове, колани, чанти и oчила, които допълват деловите комбинации за ежедневието или спортно-елегантните съчетания за уикенда. В колекцията доминират характерните за сезона черно, сиво и лилаво.

В новия бутик ще бъдат представени и всички нови колекции дънки с марката. В комбинация със секси тениски или по- екстравагантна горна част, те са отлично решение за дамите, които искат да се отличават на парти, в клуб или в дискотека. Тук се предлагат обувки и ботуши, като най- новият модел обувки е от естествена кожа, щампована с логото на марката.

Всички дрехи и аксесоари са направени от висококачествени платове и екологично чисти материали. Pret-a-porte колекциите се изработват във фабриката на дизайнерката у нас и в ателиета на чуждестранни партньори при спазване на най-високи изисквания и стандарти за качество. В момента тя работи по създаването на pret-a-porte колекцията пролет/лято 2009.

За първи път Виргиния Здравкова представи колекция от дрехи за ежедневието и аксесоари на грандиозен моден спектакъл в София през януари 2007 г. Дънки, тениски, колани, чанти и очила с бяха предложени на едно място за първи път в бутика на дизайнерката в търговския център на комплекс Royal Beach в Слънчев бряг.

Сподели в: