"Виолета: Концертът" разказва за известна музикална академия в Буенос Айрес

На 9 май по кината тръгва музикалният филм "Виолета: Концертът", който проследява концерта на Виолета (Мартина Щосел) в Милано, който е част от европейското турне на сериала през декември 2013 г. и ни запознава с колегите й от популярната музикална академия Studio 21 в Буенос Айрес, с приятелите и семейството й. Участват: Мартина Щосел, Жорж Бланко, Мерседес Ламбре, Тоти Гарние, Алба Рико Наварро и др. Времетраене: 96 мин.       

Виолета е жизнерадостно момиче, макар често да е самотна и възпитавана строго от твърде грижовния си баща. Тя има удивителен глас, наследен от майка й, остър ум и влечение към книгите, получени с любов от баща й. Виолета е спонтанна и искрена, а това, което най-силно желае, е да открие мястото си в света. Тъй като майка й загива, когато тя е съвсем малка при един от своите концерти, баща й е твърдо против тя да има какъвто и да е досег с музиката.  Въпреки това, тя се  записва да учи в престижната музикална академия Studio 21. Там Виолета открива съвсем нова вселена от преживявания, които й помагат да намери съдбата си и да научи историята на своето семейство. Първоначално нейните съученици в академията я възприемат като срамежлива и леко изперкала, но в последствие откриват очарованието на истинската й личност.

Официалната българска премиера на "Виолета: Концертът" е на 9 май в кината, с лимитиран показ до 23 май. Билетите за филма са в продажба.

 

Сподели в: