Винсънт Стенли от "Патагония" гостува в София

На 30 май, петък, в София Винсънт Стенли, вицепрезидент маркетинг на "Патагония" и съавтор на "Отговорната компания" (  Превод Маргарита Дограмаджян, Оформление Райчо Станев) ще се срещне с почитатели и читатели в Sofia Live Club, подлез НДК, срещу фонтана

Организатори са Жанет 45 и Горичка.                                         

В „Отговорната компания“ Ивон Шуинар, основател и собственик на “Патагония”, и Винсънт Стенли, съиздател на нейните „Хроники на отпечатъка“, използват своя четирийсетгодишен опит в „Патагония“ – и информацията за усилията на други компании – за да формулират елементите на отговорния бизнес в наши дни.

Представена на корицата на сп. „Форчън“ през 2007 година като „най-страхотната компания на планетата“, „Патагония“ си е спечелила слава заради своите нестандартни екологични практики и качествени дрехи. В “Отговорната компания” Шуинар и Стенли разказват как фирмата набира необходимата увереност – стъпка по стъпка, а понякога и връщайки се крачка назад – да работи все по-отговорно и да споделя откритията си с компании огромни като Wal-Mart и малки като хлебарницата на ъгъла.      

Програма на вечерта:      

18:30 – Изложба на снимки на Patagonia

19:30 – Представяне на книгата от съавтора Винсент Стенли (Patagonia) и издателя Манол Пейков (Жанет 45)

21:00 – Прожекция на филма "180 south" – (www.180south.com)

                        

Сподели в: