Вижте трейлъра на най-новия български филм „Опърничавите”

Най-новият български филм „Опърничавите” тръгва по киносалоните от 17 май. Главни герои в лентата са Анастасия Левордашка и Симеон Лютаков. Историята разказва за преуспелия Андрей (Симеон Лютаков), който се завръща в България и иска да се наслади на натрупаното си с дългогодишен труд богатство. Морската му идилия обаче е нарушена от появата на красивата и арогантна Анелия (Анастасия Левордашка), която едновременно го привлича и дразни.

Андрей се впуска в приключение, което заплашва да разбие подредения му живот. Двамата с Анелия навлизат все по-дълбоко в морето от емоции и жестоката неприязън, която изпитват един към друг. Но границата между омразата и любовта е тънка и само крачка ги дели от неочакваната развръзка.

„Освен двубой между генерациите във филма се вижда, че те могат и да се допълват, да си дават ценности“ – сподели в ефира на Радио София продуцентът Младен Стоянов.
По думите на автора това е своеобразен български вариант на романтични ленти като „Нотинг Хил“ и „Имате поща“ и в него могат да се видят прекрасни природни картини от България, самолетни полети, пътуване с мотори и други.

Сподели в: