Видео премиера на „Не изчезвай”

Малко след премиерата на най-новата си песен, Невена е готова и с впечатляващо видео към „Не изчезвай”. Парчето, продуцирано от Българската Национална Телевизия и Вирджиния Рекърдс, се класира директно за българския финал на Евровизия.

За първи път видеото на „Не изчезвай” беше представено на 09.02. (събота) 2008 г., в предаването „Всички пред екрана” на БНТ, с водещ Лара Береану и начало 10.15 часа.

Режисьор на клипа на „Не изчезвай” е Стоян Радев, известен с много от най-добрите бг рекламни и музикални клипове ( Ъпсурт – „3 в 1”, „И твойта майка също”, Анимационерите – “Plus”, Савина – „Една”), както и с работата си в театъра. Оператор е Владимир Михайлов, един от най-заетите в рекламното снимане, също част от творческия екип на „3 в 1”, „И твойта майка също”, “Plus” и още много.

За визията на Невена в клипа се погрижиха стилистите Веселин Йорданов (криейтив директор на Rollman и Capasca и моден редактор на списание MAX) и Андрей Георгиев (от творческия екип на Rollman и Capasca, стилист на MAX). Зад граница Веселин Йорданов е обличал световни звезди като Аманда Лиър и Патрисия Каас, а сега за първи път поема ангажимент за стайлинга и цялостния имидж на българска звезда, вдъхновен от присъствието на Невена.

Видеото към „Не изчезвай” е заснето за два дни и в него освен Невена се изявява и Милен Данков, топ танцьор от студио Dance Zone и автор на хореографията в „За Тебе Песен Нямам”, дебютния сингъл на певицата. В „Не изчезвай” двамата пресъздават стихиите на любовната страст с изключително изящество и нежност.

„Не изчезвай” е завладяваща и много музикантска песен, един от най-впечатляващите записи на певицата до момента. В нея първият български Мюзик Айдъл разкрива уникалните си вокални възможности в комбинация със заразително соул звучене и стилен аранжимент. Композицията е дело на Миро Гечев и Карла Рахал, а текстът на Ваня Щерева. „Не изчезвай” е едно от трите заглавия, които директно отиват на българския финал според регламента на конкурса Евровизия.

След премиерата си в ефира на БНТ, „Не изчезвай” веднага ще се завърти и в музикалните телевизии.

Сподели в: