Взаимодействието между Интернет и дигиталните услуги

На 17 септември (понеделник) от 19.00 ч. в Червената зала на Центърът за култура и дебат “Червената къща “Андрей Николов” (ул. “Любен Каравелов” 15) Светла Христева ( е-маркетинг мениджър на Vivatel) ще изнесе лекция на тема “Взаимодействието между Интернет и дигиталните услуги”.

Тази лекция ще анализира възможностите и предизвикателствата, предизвикани от все повече нарастващата нужда от взаимодействие между Интернет и мобилните услуги. Едно от основните предизвикателства е необходимостта да се доставят съдържание и услуги, специално пригодени към спецификите на ползвателите на мобилни телефони.

В рамките на програмата на Червената къща “Дигитални пространства” (www.digitalspaces.info) е едногодишен цикъл от ежемесечни лекции, интерактивни сесии и изложба, с които Червената къща представя най-новите интерактивни технологии на любопитната българска публика.

Повече информация на www.mobilebristol.com и www.digitalspaces.info

С подкрепата на Немечек – България и Сирма Груп и с медийното партньорство на сп. Digital World, в-к “Дневник” и в-к “Капитал”.На български език
.

Вход: 3/2 лв.

Сподели в: