Весна Змиянац ще изненада с нова визия

Весна Змиянац ще блесне на сцената на НДК на 16 юни с предизвикателна нова визия, издадоха организаторите. Звездата на сръбската музика се е подложила на серия от разкрасителни процедури в специализиран център  в Германия и ще зарадва феновете си с цялостно подмладен и модерен имидж.

Според запознати, в основата на цялостната промяна на Весна е нейната нова изгора, вдъхновила и няколко нови композиции на легендарната изпълнителка.

Весна Змиянац ще пее за българската публика заедно с другата балканска гранд дама Драгана Миркович, с която са се договорили да направят над два часа и половина шоу само с мега хитове.

Гласовитите певици вече репетират дует, с който ще изненадат ценителите на стойностната балканска музика. Това е паметно събитие за всички, тъй като двете са едни от най-ярките представителки на старата школа на сръбската музика и изнасят множество самостоятелни концерти, но рядко могат да бъдат забелязани заедно на една сцена.

При престоя си в София Драгана Миркович и Весна Змиянац ще пренощуват в луксозен столичен хотел, където домакините  са подготвили за тях подобаващо посрещане и ВИП настаняване в студия.

Билети за грандиозния концерт на Драгана Миркович и Весна Змиянац на 16 юни в София могат да бъдат закупени  от разпространителската мрежа на Eventim и неговите партньори на цени между 40 и 80 лева.

Вижте още:
Драгана и Весна ще пеят в София над два часа и половина

Сподели в: