Веси Бонева ще представи най-новото си видео по време на наградите "Best DJ & Best клуб България"

Чаровната певица Vessy избра да направи официалната промоция на най-новото си видео към последната си песен по време на церемонията по награждаване на най-добрите сред DJ-ите и клубовете на България. Парчето на Веси Бонева се казва “Work of Art” (в превод от английски „Произведение на изкуството”). Музиката и аранжимента са на Светлин Къслев, текстът е на Rachel Row, а продуцент е "SEEVES MUSIC". Режисьор на видеото е ShoSho, а стайлинга е работа на Антония Йорданова "Knapp".

Днес, 10 януари, е и последният ден, в който феновете на клубния живот у нас могат да гласуват за своите фаворити сред DJ-ите и клубовете на специално създадената за целта он-лайн платформа www.awards.bg.

Кулминация на кампанията по гласуване за втора поредна година ще е ефектна церемония по връчване на наградите на избраните за най-добри във всяка една от отделните категории. Освен Веси Бонева, в шоуто със свои изпълнения ще участват и Deep Zone Project с новата си певица Надя. Те ще представят новото си парче “I Love My DJ”, а на сцената на шоуто, DJ Dian Solo от Deep Zone ще се появи с уникалния си подарък – единствения в България тъч скриин пулт.

Част от номинираните български диджей ще пристигнат по особено фамозен начин на шоуто по връчване на наградите – подобно на холивудски звезди. DJ Borra и швейцарската диджейка Dinka ще се появят в ефектна лимузина. Кандидатът за наградата на Best Retro DJMarti G, също обещава да се появи по ефектен начин, напомнящ същински американски рапър.

Официалната церемония по връчване на Вторите годишни награди за Best DJ & Best Club на България ще е на 18 януари 2012г. в софийската зала “Rainbow Plaza” от 20:30 часа.

Сподели в: