Вендета на полицай го отвежда в мрака на подземния свят във филма "Макс Пейн"

Макс Пейн е независим полицай, твърдо решен да открие отговорните за убийството на семейството и партньора си. Настървен от идеята за отмъщение той тръгва на кошмарно пътуване в подземния свят.

Номинираният за Оскар Марк Уолбърг е в ролята на Макс Пейн, човек, който не се съобразява с правилата и няма какво да губи. Докато разследва поредица от убийства, той разбира, че може да имат връзка с убийствата на жена му и детето му. Съществува обаче мощна сила, която има за цел да запази в тайна разрушителната истина и да остави Макс завинаги безмълвен.

Режисьорът Мур използва субективна камера, за да въведе зрителя директно в света и главата на Макс, откъдето заедно да се качат на влакчето на ужасите на екшъна, трилъра, мистерията и изумителното свръхестествено въображение.

Но много преди Мур да започне да притиска нещата на максимум, видеоиграта „Макс Пейн” получи своя световен дебют през 2001 г., последвано през 2003 г. от продължението „Макс Пейн 2: Падението”. Критиците и публиката хвалят хореографията и кинематографията на играта.

В ролите:  Марк Уолбърг, Мила Кънис, Бо Бриджис, Крис ‘Лудакрис’ Бриджис, Олга Куриленко, Амаури Ноласко, Крис О’Донъл и други.
Режисьор: Джон Мур
Световна премиера: 17 октомври 2008 г.

* * *

Стартира нов конкурс за рекламно послание на филм

Сподели в: