Великденски благотворителен базар и концерт

Галерия „Арт Муза" Ви кани на Великденски благотворителен базар на възпитаниците на Социален и младeжки центърСв. Константин” към фондацияКонкордия – България”.

Децата и младежите от СМЦ „Св. Константин” в продължение на половин година работят в областта на рисуването и приложното изкуство в своите творчески ателиета. Най-хубавите произведения текстил, стъкло и керамика са представени на благотворителен базар. Закупуването на творби, изработени от детските ръце – чинии, купи, вази, рисувани шишета, рисувана коприна картини и шалове на символични цени ще амбицира възпитаниците за по-нататъшни изяви, а събраните средства ще се използват за закупуване на материали за по-нататъшно развитие.

Проявата се провежда паралелно на течащата в галерия „Арт Муза” изложбаВеликден и Цветница” на 20-на утвърдени съвременни български художници и млади автори.

А празничната атмосфера ще допринесе Великденския концерт, който ще е на 16 април 2012 от 18.00 часа в галерия „Арт Муза”, София, ул. „11 август”23. Програмата ще бъде изпълнена от: Ани Тошкова – пиано, Ивон Кючукова – пиано, Агоп Маникян – виола и Васил Кючуков – китара.

Още по темата:

Представят изложбата "Великден и Цветница”

Сподели в: