Веган екзотични специалитети очакват Инди Зара в София

Френска леща, киноа, пресни зеленчуци и ядки са в менюто на марокоанската певица

Освен в музиката си, Инди Зара смесва много култури и в предпочитанията си към храната. Французойката с марокански произход е веган и изключително държи на здравословното хранене, съчетаващо традициите на двата й произхода.

За престоя си в София звездата пожела да се храни в изискан френски ресторант, където специално за нея да бъде приготвено меню със сезонни продукти като френска леща, киноа, пресни зеленчуци и ядки.

Логично, изборът на Зара попадна върху Гастротека "L'Art De Vivre", където за нея ще се погрижи шеф Дани Спартак – възпитаник на елитнaта готварска школа Le Cordon Bleu. Майстор готвачът вече е изготвил специално меню от традиционни френски вкусове и ястия с екзотичен произход.

Дани Спартак и Гастротеката набират все по-голяма популярност с любопитната си целодневна концепция, която предлага различни френски вкуснотии, приготвени със сезонни продукти в различните части на деня.

„Във френската кухня продуктите са малко, поради което най-важно е да са от най-високо качество. Готви се бавно и прецизно – има интрига!“ – споделя избраникът на Инди Зара Дани Спартак.

Концертът на Инди Зара в София е на 16 октомври в Sofia Live Club, който самата тя обещава да бъде силен и завладяващ като любимия й джинджифилов чай.  Певицата ще пристигне в София заедно с бенд от шест души, изявени имена от соул и джаз музиката.

Билети за концерта все още могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и Sofia Live Club на цена 50 лв.
 
Всички най-актуални новини за концерта на Инди Зара може да следите на страницата на събитието във facebook: Hindi Zahra live @ Sofia live club, 16.10.2015 .
 

 

Сподели в: