Вдигнаха „циганска сватба” на Античния театър

Истинска “Циганска сватба” вдигна модна къща “ГАЛИНЕЛ” на Античния театър на 31 май.
Изисканите тоалети от новата колекция на фирмата блестяха на фона на циганския табор, в какъвто бе превърната сцената на древните руини. “Старо име носиш… Много си хубава ма, пу да не ти е уроки!
Ама много ще пати тая главица. Много мъже те искат, ти хич не се даваш – капризна си ма, булка! Обичаш да командориш, а те искат да те командорят. Голям късмет те следва. По тъмно да не ходиш, лоша поличба ще те споходи!
Много ще те искат, ама един ще ти завърти главата– искаш не искаш, негова ще си.” С това предсказание на баба Мария към млада циганка започна спектакълът. На сцената грейнаха огньове и засвири атрактивен бенд от цигани.
Междувременно лицето на Модна къща “Галинел” Десислава Денчева дефилира с яркочервена дълга рокля и бе “открадната” от млад левент.
Видимо заинтригуван от шоуто, Любо Ганев от първия ред се провикна “Приятел, земаха ти я”.

Последва представяне на първата тема – тигрово-златна от колекция “Лято 2007”.
 
Овациите обраха типично циганските дълги до земята поли, с които се появиха топ-моделите Ирен Онтева и Виолета Здравкова.
Втората тема беше решена в екрю и дантели. Първата изненада на вечерта бяха изключително официалните дълги рокли в холивудски стил, които ефектно контрастираха на циганския фолклор, който звучеше на живо от първата до последната минута на шоуто.
Хитът на спектакъла обаче беше финалът, когато за първи път “Галинел” представи колекция от четири булчински рокли, всяка от които с над 700 часа ръчен труд. Така зрителите се досетиха, че кражбата на булката ще има “хепи енд”. Моделите бяха придружени от младоженци, с които дефилираха около сватбена софра. Внезапно обаче булките хукнаха през сцената и хвърлиха булчинските си букети към зрителите. В този момент празнични фойерверки обявиха финала на спектакъла.
Вечерта за Модна къща “Галинел” и нейните почитатели завърши с фешън парти в клуб “Планет”, където да поздравят Главния дизайнер на фирмата Галина ДЕНЧЕВА и лицето на “Галинел” Десислава Денчева се събраха повече от 300 гости.
Подбрани дами на партито получиха подарък 4-сантиметрово сърце “Сваровски” в лилаво-зелената гама, която беше и акцент в ревюто.

Сподели в: