Василис Карас с уникален спектакъл в Арена Армеец

На 10 май в "Арена Армеец" ни очаква страхотно шоу – гръцката супер звезда Василис Карас ще взриви публиката със специалния си спектакъл. Заради големия интерес са пуснати допълнителни ВИП маси за шоуто.

Изненадите на пищния спектакъл няма да са една и две. Водопад от цветя ще се излее на грандиозния концерт на гръцката супер звезда. Цели 10 000 карамфила вече са поръчани от организаторите по изричното настояване на певеца, който отсега е в трепетно очакване на събитието.

7 години след последното си шоу в София, което феновете още си спомнят, Василис Карас се завръща у нас за дълго подготвян концерт, който ще бъде оценяван за рекордите Гинес за най-голямо бузуки парти в света. Карас и неговият оркестър ще пренесат магията на гръцката песен и атмосферата на бузуки вечерите. Десетте хиляди карамфила ще се предлагат на феновете, които искат да демонстрират емоциите си от музиката по този начин, както традицията в Гърция повелява. Цветята се хвърлят във въздуха и към сцената, когато публиката иска да заяви уважението си към артиста и удоволствието от изпълненията му. Така по залата и сцената се образува разкошен червен килим.

Заради огромния интерес към грандиозното шоу от днес в продажба са пуснати билети за последното ниво в "Арена Армеец" на цени от 25 лева. След масовото резервиране на ВИП маси, които ще са на терена, организаторите от "Артишок" съобщиха, че добавят още един ред специални места за желаещите заради постоянните запитвания. Вече се произвеждат и тениски, които ще могат да бъдат закупени от феновете на гръцката звезда.

Основен спонсор на спектакъла е Plomari, медиен партньор са bTV Media Group.

Билетите за концерта се продават в мрежата на Ticketportal.

Сподели в: