Вампирската сага продължава с "Мъртви в Далас"

През изминалата 2009 година, заедно с дом на културата "Средец" и Националния клуб за фентъзи и хорър,  ИК „Хермес” осъществи няколко събития, които оставиха топъл спомен в сърцата на всички фентъзи фенове.Това бяха премиерите на вълнуващите  бестселъри „Бризингър”  от Кристофър Паолини и „Алхимикът” и „Магьосникът” от Майкъл Скот.

Сега отново с подкрепата на клуб „Конан” и дом на културата „Средец” ИК „Хермес” ви кани на „Срещи в здрача” – събитие, на което във фокуса на вниманието ще застане превърналата се във феномен мания по „немъртвите” обитатели на мрака.

На срещата, която ще се състои на 20 февруари от 14.00 часа в кинозалата на дом на културата "Средец" , ИК „Хермес” ще представи „Мъртви преди мрак” и „Мъртви в Далас” – първа и втора книга от серията „Истинска кръв” на Шарлейн Харис.

По серията на Харис „Истинска кръв” е заснет и едноименният хитов сериал на НВО, който предизвика истински фурор и  се превърна  в култов за почитателите на вампири по целия свят.

За всички фенове  ИК „Хермес” е подготвила много награди, рекламни материали и приятни емоции, а всеки, който иска да закупи книгите по време на представянето им, може да го направи на специална цена!

Заповядайте на среща  в здрача  с любимите ви герои от „Мъртви преди мрак” и „Мъртви в Далас”!

20 февруари, 14.00 часа, кинозалата на дом на културата "Средец"

Сподели в: