Вампири и таласъми в Лига на разказвачите на Вси светии

След няколко месечно прекъсване Лига на разказвача се възроди в нощта на Вси светии с темата Вампири и таласъми. С радост като съорганизатор на Лигата се включи Kafene.bg.

Традиционно клуб Грамофон събра най-ревностните почитатели на разказването и около девет часа шест смелчаци заявиха желание да разказват своите истории.

Започна Поли, която разказа за небивалиците по време на екскурзия в Румъния. Втори бе Еди, който разказа вица за семейство дяволчета. Данчо бе трети и разказа историята за двете костенурки – Вампир и Таласъм, които загинали вследствие на пиянството на собственика си и негови приятели. За една страшна история от преди сто години, случила се при Петроханския проход разказа Диабло. Борис, съвсем естествено за хората, които го познават, разказа две свои секс истории – на гробището и в замъка на Граф Дракула. Едмонд също разказа виц, но го поднесе доста музикално. И накрая бе Иван, който също разказа виц.

Журито в състав Катя Атанасова, Жюстин Томс, Шошо и Митко Павлов избра за победител на вечерта историята на Диабло – Иво, който получи за награда 100 лева и грамота. На второ място бе класирана историята на Едмонд.

След края на разказите Богдан Русев и Митко Павлов, вдъхновени от трите вица, които участваха в конкурса също разказаха вицове. 

На снимката: Журито оценява.
Очаквайте още снимки от събитието.

Сподели в: