Важно за концерта на AC/DC

Две седмици преди първия концерт на AC/DC в България, подготовката за събитието тече с пълна сила. Организационно то ще бъде обезпечено максимално, за да могат над 50 000 родни фена да преживеят неповторимо така чакания лайв на австралийските легенди.

Съвсем скоро ще разберете и кой ще подгрява рок величията! Засега ще издадем само, че се очаква преди AC/DC на сцената да се качат една чужда и поне една българска банди!!!

Всички, които ще станат част от рок концерта на годината, трябва да знаят следното:

Oколо Националния стадион Васил Левски ще бъде изградена буферна зона за удобство при пропускателния режим. В тази зона ще бъдат обособени 9 КПП-та (Контролно пропусквателни пунктове). Те ще осигуряват достъп до входовете на стадиона по следната схема:

КПП 1 – входове 24, 25, 26
КПП 2 – VIP вход
KПП 3 – вход 1 за инвалиди (ще има изградена рампа)
КПП 4 – вход 2,3,4,5
КПП 5 – вход 6,7,8,9
КПП 6 – вход 9,10,11
КПП 7 – вход 11,12,13, сектор В терен
КПП 8 – входове 13,14, сектор В терен
КПП 9 – входове 14, 15, 16

В четирите посоки на подстъп към мястото на събитието ще има разположени големи табла – карти с тази информация.

Охранителите на концерта ще следят чрез специална система трафика на придвижване на феновете и ще регулират равномерното разпределение на човекопотока.

Билетите от всички ценови категории за концерта на AC/DC са безплатни за деца до 10 години. Моля, имайте предвид, че при влизане ще бъде поискано доказателство за точната възраст на детето. Ако придружителят не може да предостави такъв документ, е възможно да се наложи закупуването на стандартен билет за детето. За документ ще се счита освен Акт за раждане и валидна ученическа карта. Моля, носете и попълнена декларация.

За да бъдат допуснати в рамките на концерта лица до 18 г, те трябва да бъдат с родител или придружител. Един пълнолетен може да придружава максимум две деца или непълнолетни. Родителят или придружителят трябва да притежава валиден билет за фестивала и при влизането в стадиона трябва да предостави попълнена декларация с данните на детето. Моля, носете два екземпляра от декларацията. Единият се дава на охраната при влизане, а вторият остава за Вас в случай, че ви бъде поискан за повторна проверка от полицията вътре в стадиона.

На всички КПП-та ще бъдат достъпни декларации за придружители на непълнолетни лица. Препоръчително е декларацията, необходима в 2 екземпляра, да бъде попълнена и подготвена предварително за удобство на преминаващите. Документът можете да откриете тук:

http://www.becbg.com/acdc_2010.htm
www.facebook.com/becbg
http://nikor-security.com/bg/deklaracia_pridrujitel.pdf
www.eventim.bg

Билетите ще бъдат сканирани със специални устройства, за да се потвърди тяхната автентичност. По никакъв начин няма да бъдат допускани фенове с фалшиви билети. Купувайте своите билети за концерта единствено от оторизираните за това места!!! Билетите се продават в мрежата на Eventim.bg, а от 12 май до 14 май включително билети ще се продават и на касите на стадиона.

В допълнение ще има изградени и информационни павилиони, където служители ще съдействат при евентуални проблеми с билети, ориентация и други организационни въпроси.

Вратите отварят:
Буферна зона – 14.00 часа
Стадион – 15.00 часа

В рамките на буферната зона ще има осигурени тоалетни, както и места за пазаруване на храни и напитки. Бирата ще е наливна, а за удобство на рок феновете ще има и държачи за чаши за по 4 бири. Така всеки ще може без проблем да закупи 8 бири и да освежи цялата компания!
До баровете ще бъдат разположени и щандовете с оргинален мърчандайз на бандата (тениски, шапки, т.н.). MAX Телеком – модерният оператор ще осигури свои пунктове, където специалисти ще асистират на всеки, който желае да настрои телекомуникационното си устройство за ползването на безплатен Wi-Fi интернет.

В рамките на стадиона химическите тоалетни ще бъдат разположени в зоната пред Сектор Б. Всички фенове, закупили билети в други зони, ще получават специални гривни при напускане на собствената си зона, за да могат свободно да посещават тоалетните и да се връщат обратно.

Организаторите предупреждават, че с оглед на сигурността на всички присъстващи по време на концерта, няма да се толерират злоупотребите с алкохол, наркотични вещества или други опиати, както и прекалено агресивното и неуместно поведение, застрашаващо приятното изживяване на всички останали. Освен специализираната охрана, за сигурността ще се грижат и представители на полицията. Не прекалявайте с нищо преди концерта, за да можете пълноценно да се забавлявате по време на историческия лайв!

Абсолютно се забранява внасянето на професионална аудио-визуална техника! Моля, не носете такава със себе си, в противен случай тя ще ви бъде задържана от охраната до завършването на концерта.

Концертът на рок величията у нас е по покана на Болкън Ентъртейнмънт и Марсел Аврам.

Едното платно на булевард Евлоги Георгиев (пред централния вход на „Васил Левски”) в участъка от Драган Цанков до Орлов мост ще бъде затворено за движение на автомобили от 8.00 часа сутринта на 14 май. Градски транспорт в това платно ще продължи да се движи до 14.00 часа на 14 май. Възможно е да се наложи и спиране на автомобилното движение и в другото платно на булеварда в същия участък, по посока Граф Игнатиев.

Ключови линии на градския транспорт, както и метрото ще работят в специален режим и с удължено рaботно време с оглед комфортното придвижване на феновете преди и след концерта.

Билети: в мрежата на EVENTIM.bg

Сподели в: