Важна информация за концерта на AC/DC

Броени дни остават до концерта на една от най-великите рок групи в света – AC/DC! Техният концерт в София ще се състои на 14 май (петък) на Национален стадион "Васил Левски". Предлагаме ви последна доза информация за предстоящото шоу:

От 13 – 15 май Националният хиподрум в Банкя ще събере всички фенове на рока и високите скорости в първия Рок уикенд, организиран от Болкън Ентъртейнмънт и MOTO.BG

Мениджърът на продукцията на AC/DC Рич Бар вече е в София и даде начало на подготвката за грандиозния спектакъл, който рок величията ще направят за първи път у нас на 14 май.Той ще остане тук през целия период до концерта, за да наблюдава работата на българските и чуждестранните екипи, ангажирани в най-мащабното събитие на годината.

Вижте разположението на зоните на терена:

600 гарда ще охраняват Националния стадион "Васил Левски" по време на концерта на 14.05. Преди началото на шоуто членовете на групата ще релаксират в 3 големи съблекални в backstage зоните на стадиона.

Рокаджиите, които пристигнат още на на 13 май ще участват в специална томбола и ще имат шанса да спечелят покана, осигуряваща им място пред сцена на историческия  лайв на следващия ден. Цели 5-ма моторизирани щастливци ще се кефят на AC/DC най-отпред! А безспорно най-големият късметлия на Хиподрума ще си тръгне с невероятна награда – мотор с автографите на титаните  AC/DC!

На 14 май всеки желаещ може да се включи в специалното шествие от мотоциклети, което ще потегли от хиподрума в Банкя до Националния стадион Васил Левски специално за концерта. В непосредствена близост до стадиона ще има обособен паркинг за моторите.
 
На 15 май на хиподрума в Банкя ще се състои най-голямата надпревара за атрактивно каране с мотори. Всички желаещи са добре дошли, а наградният фонд е на стойност 8000 лв. За доброто настроение на финала на рок уикенда ще има и музикална сцена, на която ще забие Ани Лозанова с бандата си. Веднага след това  ще се изтегли и голямата награда – мотор, лично разписан от AC/DC.

Билети все още може да намерите в мрежата на EVENTIM.bg

Сподели в: