"Бързи и яростни 6 с премиера в родните киносалони

БЪРЗИ И ЯРОСТНИ 6
Жанр: екшън-трилър
Участват: Вин Дизeл, Пол Уокър, Дуейн „Скалата“ Джонсън, Джордана Брустър, Мишел Родригес, Тайрийз Гибсън, Сунг Канг, Гал Гадот, Крис “Лудакрис“ Бриджис, Люк Еванс, Елса Патаки, Джина Карано
По герои, създадени от: Гари Скот Томпсън
Сценарист: Крис Морган
Режисьор: Джъстин Лин
Продуценти: Нийл Х. Мориц, Вин Дизел, Клейтън Таунсенд
Изпълнителни продуценти: Джъстин Лин, Саманта Винсънт, Крис Морган, Аманда Луис

БЪРЗИ И ЯРОСТНИ 6 отново пресича пътищата на тримата емблематични за блокбастър поредицата актьори – Вин Дизел, Пол Уокър и Мишел Родригез – и ги пренася на нов континент. Любимците на феновете Джордана Брустър, Тайрийз Гибсън, Сунг Канг, Гал Гадот, Крис “Лудакрис“ Бриджис и Елса Патаки са част от скоростното приключение в компанията на новодошлите смелчаци Люк Еванс („Сблъсъкът на титаните“) и Джина Каран („Мокри поръчки“).

След като обирът в Рио, извършен от Дом (Вин Дизел) и Брайън (Пол Уокър), срива империята на могъщ главатар и осигурява на екипа сто милиона долара, всички се пръскат по различните краища на земното кълбо. Уморени от живота си на бегълци, обаче, те са готови да се включат отново в играта и да се завърнат у дома.

Междувременно Хобс (Дуейн „Скалата“ Джонсън) е по петите на мащабна организация от професионални шофьори, която извършва нелегални операции в Европа. Начело на висококвалифицирания екип е бившият военен от специалните части Оуен Шоу (Люк Еванс), а негова дясна ръка е не друг, а любимата на Торето Лети (Мишел Родригез), която всички смятат за мъртва. Единственият начин да бъде спряна криминалната групировка е престъпниците да бъдат надиграни на улично ниво, така че Хобс моли Дом да събере елитния си екип в Лондон. Заплащането? Изчистване на досиетата им, така че да могат да се завърнат отново у дома.
След големия успех на “Бързите и яростни 5“, БЪРЗИ И ЯРОСТНИ 6 извежда екшъна, каскадите и сюжета на още по-големи висоти. Филмът е режисиран от Джъстин Лин, който е част от екипа на четвърти пореден филм от продукцията. Негова подкрепа са дългогодишните продуценти Нийл Х. Мориц и Вин Дизъл, които с радост посрещат завръщащия се в поредицата продуцент Клейтън Таунсенд.

БЪРЗИ И ЯРОСТНИ 6 идва премиерно в кината и IMAX у нас в деня на световната си премиера – 24 май.

Сподели в: