Бърза игра: Спечели билет за фестивала One Dance Week в Пловдив

Играта приключи! Верният отговор е: За втори път. Получихме много грешни отговори 🙁 и само един верен. Затова обявяваме победителите:

Савина Георгиева, която отговори вярно и

Цветан Шолев, който не успя да познае верния отговор, но му даваме шанс на томболен принцип, да бъде зрител на фестивала.

Моля, свържете се с рекадкията на Kafene.bg на посочения за играта мейл, за да си получите билетите.

Приятно гледане!

* * *

Kafene.bg и фестивалът One Dance Week обявяват бърза игра. Отговорете на въпроса:

"За кой път Пловдив е домакин на фестивала за съвременен танц и пърформанс ONE DANCE WEEK?"

Наградата: 4 двойни покани за представление по избор (без последния спектакъл "Затъмнение"). Поканите ще получат 4 души, отговорили вярно на въпроса и които ще бъдат изтеглени с жребий.

Срок на изпращане на отговорите:11 октомври 2015 г., неделя.

Имейл за изпращане на отговорите: konkurs@kafene.bg

Международният фестивал за съвременен танц и пърформанс ще се проведе в Пловдив от 17 до 31 октомври 2015 г. Той включва в програмата си 9 спектакъла. Те ще разкажат девет различни истории, използвайки изразните възможности на танцовото изкуство – различни техники на движение, физическия инструментариум на тялото, като средство за създаване на сценични образи, фокус, музика, сценография – елементи, които карат публиката да съпреживява всяко едно движение на изпълнителите.

Програмата, както винаги, е структурирана в няколко модули, които обхващат различните аспекти на правенето и възприемането на съвременните изпълнителски изкуствa: танцови уъркшопи за професионалисти и студенти; професионални уъркшопи за сценичен светлинен дизайн; танцови ателиета за деца от различни възрасти, филмова селекция; серия от срещи и разговори на живо с артистите от международната програма на ONE DANCE WEEK 2015. Всички събития от съпътстващата програма на фестивала са с вход свободен. 

Фестивалът организира от Фондация ЕДНО за култура и изкуства в подкрепа на Пловдив 2019 | Европейска столица на културата и в партньорство с Община Пловдив и Фондация „Америка за България”.

ONE DANCE WEEK благодари за финансовата подкрепа на Българо-швейцарска програма за сътрудничество, Национален институт за изпълнителски изкуства и музика на Испания (INAEM), Институт Сервантес София, Посолство на Кралство Испания в България, Посолство на САЩ в България, Гьоте-институт, Чешки Център, Министерство на културата на Република България, Международния фестивал за хореография в Сеул.

ONE DANCE WEEK е част от „Европа за фестивалите. Фестивалите за Европа“ (ЕФФЕ).

Сподели в: