Българско парче под номер едно в най-продаваната европейска компилация

Песента Let The Music Move Ya на Deep Zone е голям хит в Скандинавия, искат музикантите на турне в Китай

Песента Let The Music Move Ya (позната у нас с българската си версия “Лесно се възбуждам”) на Deep Zone попадна под номер едно в траклиста на чисто новата компилация с хитове Tuning Hitz 2009. Колекцията е най-продаваното заглавие в Скандинавия, излиза в няколко страни от Северна Европа и е смятана за един от най-престижните и касови сборни албуми на Стария континент.

Компания на Let The Music Move Ya правят новите суперхитове на имена като Тиесто, Армин ван Буурен, Лоран Волф, Дензъл, Фери Корстен, “Римини Проджект” и др. (всичко за компилацията тук: http://www.megastore.se/template/next,Product.vm?itemid=2079499 )
Въпреки това, българската песен успява да се нареди на челна позиция и открива компилацията. Йоана краси и рекламния спот на колекцията, който можете да видите тук: http://www.youtube.com/watch?v=zQyVtD1zWAY

Според партньорите на Deep Zone в Скандинавия, парчето в момента е хит в страните от северна Европа и е в “А” плейлистите (максимално висока ротация) на повечето денс радиостанции. Песента е на висока ротация и в една от най-популярните музикални телевизии – холандската TMF
В същото време музикалните компании, които издават Let The Music Move Ya в цял свят съобщават за голям успех на сингъла в редица страни. Deep Zone дори вече получиха предложение за спонсорирано мащабно турне в Китай, както и промо обиколки в по-близките Украйна и Румъния.

У нас пък музикантите работят по новия си сингъл Addicted To You, чийто видеоклип ще направи своя дебют на 26 януари, ексклузивно в ефира на MAD TV. Песента все още не е ”подписана” в световен мащаб, а няколко водещи лейбъла вече се борят за правата й, определяйки Deep Zone като “машина за хитове”. В същото време всеки един от музикантите ще издаде и солов сингъл, като първият вече факт – парчето Chance To Love You на китаристът на проекта JuraTone и скандалната певица Lady B.      

Всичко за Deep Zone на: www.deepzoneproject.com

Сподели в: