Български DJ свири в Ню Йорк и Вашингтон

DJ LION, който е наполовина българин и наполовина сърбин, имаше поредица участия в клубове в Америка. Диджеят е свирил в едни от най- добрите клубове в Щатите- нюйоркския топ клуб Mansion и клуб Ibiza във Вашингтон. Повече от 1000 души са се събрали на всяко едно от тези партита. Присъствали са много българи, пътували стотици мили, за да чуят българина. Следващото участие на DJ LION ще е в същите щатски клубове, но през месец март 2009г. Тогава той ще свири за трети път и на събитието на годината в денс музиката- Winter Music Conference в Маями.

Диджеят има вече над 50 авторски парчета, като е известен и със своите ремикси. Един от очакваните негови проекти е  англоезичен ремикс на парчето на Миро " Губя контрол когато". DJ LION има съвместно парче с най- известния български диджей в Щатите – Stan Kolev. Песента им ще бъде включена в компилацията на легендарния хаус лейбъл Nervous Records, издавал парчета на имена като Robbie Rivera, Mark Night, Danny Tenaglia, Armand Van Helden, Roger Sanchez и Josh Wink.

Сред интересните места, където DJ LION е свирил са фестивалът Exit в Нови Сад, Bokeska Noc в Черна гора, Fashion Week в Белград, както и официални партита на Fashion TV в Andergraund и Ялта.

Сподели в: