Българска банда ще получи невероятния шанс да подгрява Red Hot Chili Peppers в София

Red Hot Chili Peppers e една от бандите с ексклузивни хитове, вече превърнали се е класика. Банда, която всеки трябва да види на живо поне веднъж, заради тяхното неповторимо звучене, невероятно сценично присъствие и ненадминати импровизации.

I’m With You” е десетият студиен албум на RHCP, който излезе през август 2011. Той оглави музикалните класации в 18 държави и за пореден път покори сърцата на феновете и си спечели симпатиите на критиците с изключително позитивни ревюта, а и заслужено си извоюва номинация за "Грами".

Red Hot Chili Peppers вече от почти 28 години са на голямата сцена и със сигурност могат да бъдат определени като легенда в рок музиката. Турнето на RHCP вече тече с пълна сила в САЩ и Канада и всеки концерт оставя след себе си пълна с енергия и наелектризирана до крайност публика. Още следващия месец турнето на легендарните калифорнийци идва и в Европа, а рок концертът на годината ще разтърси София на 1 септември.

Една българска група ще получи невероятния шанс да се качи на сцената на Red Hot Chili Peppers и да подгрява световно известната група за концерта на 1 септември на стадион "Георги Аспарухов", съобщиха организаторите от "София мюзик ентърпрайсиз". Коя ще бъде тя, ще бъде определено лично от мениджмънта на RHCP, който ще имат специфични критерии при избора на най-подходящата група. Бандите, които искат да се качат на сцената на Red Hot и да забият собствените си парчета пред многохилядна публика, сега имат възможността да сбъднат тази своя мечта.

Всички желаещи могат да се свържат с организаторите и да се запишат за кастинга. Групите, готови да се качат на сцената на Red Hot трябва да изпратят запис на две свои песни, кратко представяне на групата, снимки и видео на е-емайл sme@sme.bg. Ако бандата има сайт или профил в някоя от социалните мрежи, е желателно и те да бъдат включени.

Още по темата:

Въведоха легендарните Red Hot Chili Peppers в Залата на славата на рокендрола

Red Hot Chili Peppers с нов клип към песента Look Around

Световното турне на Red Hot Chili Peppers ще премине и през България

Сподели в: