Българската звезда Мишел Бонев снима филма „Сбогом мамо”

На 15 април беше представено началото на снимките на най-новия български филм „Сбогом мамо” (Goodbye mama). В присъствието на министъра на културата Вежди Рашидов, сценаристът и режисьор на продукцията г-жа Мишел Бонев, представи идеята и мисията на филма. Министър Рашидов приветства целия екип и изказа поздравленията си за смелото начинание.

Мишел Бонев разкри, че заснемането на филма в България за нея е сбъдната мечта. Въпреки, че от дълги години живее на Апенините и е една от най-големите звезди на телевизия RAI, актрисата, режисьор и сценарист сформира голям българо-италиански екип и ще посвети времето и усилията си да завърши снимките до средата на май, за да може есента да гледаме премиерата на „Сбогом мамо”.
Оператор на филма е Емил Топузов, а продуценти са Romantika Entertainment – Italia в копродукция с Романтика Ентертеймънт – България. В главните роли са Мишел Бонев, Татяна Лолова, Юлиан Вергов, Ани Бакалова, Надя Конакчиева, Марта Янева-Майдачевски, Лича Нунец и Джозепе Корасанити.

Мишел Бонев – българската звезда в Италия прави своя режисьорски дебют, разказвайки една общочовешка история, която показва колко дълбоки и сложни са взаимоотношенията между майките и техните деца.
Филмът „Сбогом мамо” е един сборен разказ от истински истории, който вплита трагедията на три поколения жени, които откриват къде е дъното на живота. Дали ще намерят пътя обратно и какво ще им коства – това е историята, която важи за всеки един, загубил се в мъглата на собствения си живот.

Сподели в: